08.02.2023

Гръм в рая! Боряна към Николаос: Или бебе, или чао!

Щастието в дома на Николаос Цитиридис и Боряна Братоева може съвсем скоро да се изпари. Причината е в различията относно близкото бъдеще, което двамата имат.

В крайна сметка разликата във възрастта, за която и двамата смятаха, че не е фатална, може да даде необратими последствия. Актрисата е на 33 г. и вече е напълно готова да има бебе, даже считала, че закъснява. Нико обаче е още на 28 г. и считал, че е млад за отговорността да бъде родител.

Скандалите в двойката в последно време зачестили, защото звездата от „Съни бийч“ искала да започнат опити за бебе, докато тв водещият все още не бил готов и искал да изчакат още година-две.

Стигнало се дотам, че Боряна в прав текст съобщила на полугръка, че ако не забременее час по-скоро от него, ще го напусне. Очаква се това да убеди шоумена и той да стане баща.

Николаос бил направо луд по актрисата. Тя го командвала напълно и той нямал нищо против. Единственото им различие било относно това кога да имат дете.

Любовта между двамата датира от около година и половина. Говори се, че Боряна е имала гадже, когато се е запознала с Нико, но го е напуснала, за да падне в обятията на комика.

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Previous post Златка Райкова пак клъцна Благо!Плесницата е звучна
Next post Емрах не си поплюва!Вкара руса и черна в кревата