01.12.2023

На вниманието на главния прокурор: Евгени Минчев върти гей педофилски канал за износ на момченца към Близкия изток. Изнасилвал деца с вибратор-мече.

Подкосяващ краката сигнал за сексуални зверства с малолетни момченца от страна на самопровъзгласилия се за „лорд“ Евгени Минчев пристигна в редакцията ни. Анонимното писмо, изпратено от поща в proton.mail твърди, че Минчев бил тартор на канал за трафик на български деца от мъжки пол, които са продавани като живо месо на богати араби от Катар, Кувейт, Йордания и Емиратите. Там фрашканите със злато перверзници ползвали нашите дечица за „мъжки булки“, подлагайки ги на неописуеми сексуални извращения.

За всяко бг-момченце Евгени Минчев получавал месечен „наем“ от порядъка на между 2 и 5 хил.долара, като най-скъпо вземал за бели и синеоки българчета, не по-големи от 15 години. 16-18 годишните тийнейджъри и тези с по-мургава кожа вървяли по-евтино, от хиляда до три хиляди долара, но от тях светският PR правел солиден „оборот“, защото били най-многобройната група.

Застаряващата мека китка набирал жертвите си най-вече от бедни ромски семейства от пазарджишко и старозагорско.

За незапознатите читатели трябва да уточним, че през последните 15 години мургавата циганска мафия се е специализирала в раждането на руси и синеоки дечица, които обучавала за джебчии и ги пласирала по европейските столици. Русият ген се набавял чрез изкуствено осеменяване на красиви циганки в елитни инвитро клиники, предлагащи сперма на скандинавци.

Точно такива руси и бели момченца били основният „таргет“ на Минчев. Той ги изкупувал „на кило“ от мангалите веднага щом навършвали 12-13 години и след това пращал родителите им на „гурбет“ в арабските страни за да могат отрочетата им да минат безпрепятствено границата.

Най-гнусната част от сигнала до редакцията ни разказва как Евгени Минчев лично пробвал „стоката“ преди да я продаде на арабите. Педерунгелът водел момчетата в квартирата си, където им сипвал упояващи вещества в напитката и викал група яки и здрави манафи да ги изнасилват по възможно най-перверзния начин.

Жертвите били връзвани с вериги към лежанка с шипове и първо били удряни с камшици до прималяване, а след това принуждавани да обяздват голям плюшен мечок, на който имало прикачено дилдо с огромни размери и същевременно да обслужват орално мутрите с хомо ориентация. Накрая гаврата приключвала с групово анално изнасилване от страна на горилите, а често и самият Минчев се присъединявал, макар инструментът му да не бил особено годен за сношение.

Често момченцата трябвало да му правят свирки с часове защото светският лъв не можел да получи ерекция. За наказание, че не са му го вдигнали той им уринирал в устите и ги принуждавал да гълтат телесните му гнусотии. Оргиите били щателно филмирани и изпращани в Емиратите като „мострен каталог“, разказват потресени източниците ни.

Евгени Минчев си бил осигурил покровителството на борческа гей банда за мокри поръчки. Кръвожадната групировка наброявала двадесетина зловещи татуирани мутри – бивши затворници. Тайфата била най-новото попълнение на ъндърграунда и всявала страх дори у печени гангстери на улицата.

Връзка с тях му осигурил хомосексуалният фитнес треньор Николай Суков, който покрай бодибилдинга държал контакт с извергите. Нежният му съпруг – фризьорът Клемон Боло пък бил отворил Минчев на извратения трафик, защото контактувал с повечето араби, търсещи компания на деца.

За Боло се знае, че изнася сирийски момченца-бежанци за елитни гей бардаци във Франция, а многобройните си квартири по Лъвов мост бил превърнал в педерастки сборища за мургави мъжки проститутки.

Семейството Суков-Боло било в тясното обкръжение на ексфинансовия министър Асен Василев и приближения му Тони Фешъна, и по тази линия осигурявал полицейски и данъчен чадър над Евгени Минчев.

Нашата медия е потресена от гнусните престъпления, които набеденият светски лъв Минчев нърши под носа на полицията, и призоваваме Прокуратурата на Р България да се заеме със случая.

Източник: Crimesbg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Previous post Убиецът на французина измамник от първа класа! Върти далавери с ДДС и работи със скандални личности
Next post Най-после: Станка Златева си хвана гадже! И то какво