01.12.2023

Най-после: Станка Златева си хвана гадже! И то какво

Станка Златева най-после си хвана гадже

Многократната световна и олимпийска шампионка по борба се уреди с любовник. Дълго време пехливанката от Крушаре страдаше, че не може да си намери мъж „по мярка“.

Догодина шампионката ще навърти 40 лазарника и майка й не спирала да й опява, че иска да дундурка внуци.

Станка Златева още ближела любовни рани и вехнела по старата си любов Кирил Терзиев. Олимпийският шампион по борба й разби сърцето преди десетина години, като я заряза и се задоми за друга. Тя все още въздишала по него,  а през годините имала само две краткотрайни авантюри, твърдят запознати с личния й живот.

Златева виждала в негово лице мъжа до себе си и дори го представила на родата. Бронзовият олимпийски шампион Радослав Великов също подпалил сърцето й след Кирил, но той гледал на нея само като на дружка.

„Няма мъж за мене“, след това често проплаквала боркинята. Ухажори не липсвали, но те все се лепели за нея, за да я муфтят  и да ги черпи по заведенията.

„Искам да имам човек до себе си, искам деца, но да можеш да го понасяш. Да има какво да си приказваш с него. При мен любовта е трудна. Но спрях да се напъвам. Вярвам, че все има човек за мен“, обяснявала несполуките на личния фронт бившата състезателка.

Сега на хоризонта се появил подходящия, но не съвсем. Защото бизнесмена бил семеен, а тя искала да се разведе, за да не се крият повече.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Previous post На вниманието на главния прокурор: Евгени Минчев върти гей педофилски канал за износ на момченца към Близкия изток. Изнасилвал деца с вибратор-мече.
Next post Позор: Зуека полудя от алчност!