01.12.2023

Срам! Катето Евро цял живот лапала кюфтетата, а сега няма пенсия

Катето Евро е сред хората на изкуството, които цял живот са живели като бохеми, а сега искат държавата да им плаща. Ето защо няма право на пенсия, дори и на социална.

Оказва се, че звездата от „Оркестър без име“ няма почти никакъв трудов стаж, тъй като цял живот е работила без трудов договор. Това обаче не й е попречило да ходи нон-стоп по заведения и да води бохемски начин на живот.

Както е известно, Катето още от млада е по кръчмите, яде и пие, забавлява се до зори. Винаги е печелила стабилно от актьорството, но никога не си е правила сметката и дойде време, в което й трябва пенсия, но не може да я вземе.

Всъщност Евро може да вземе пенсия, но тя ще бъде социална и ще е само 247 лв. Това обаче може да стане след 4 години, когато навърши 70 г.

Въпреки че няма голяма нужда от тази социална пенсия, Катето възнамерявала да се възползва от нея, защото не искала да пропуска нито една възможност за пари.

Актрисата няма стабилна заплата в момента, но синът й Сашо Кадиев й помага финансово, а срещу това тя му гледа често детето.

Източник: България днес

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Previous post Ами сега! И Черната Златка стана руса
Next post Какво се случва с Никол Станкулова?